Saltear al contenido principal
ISLANDARTE del 26 al 30 Septiembre 2018

La primera edició d’Islandarte aposta per la diversitat d’iniciatives

La I Biennal Internacional d’Art Contemporani Independent descobreix els seus plats forts

Islandarte, la I Biennal Internacional d’Art Contemporani Independent, es revela com un punt de trobada per a artistes, galeristes, col·leccionistes, crítics d’art, periodistes, professionals del camp del turisme cultural i públic en general.

La iniciativa pretén tenir en compte el major nombre de disciplines existents relacionades tot abastant tradició i contemporaneïtat. Els directors, Rosario Fernández i Jaime Roig, destaquen, de moment, dues propostes del programa: l’espectacle ‘Només’, a càrrec de La Fura dels Baus, i una intervenció de l’artista urbà Susso 33.

Islandarte tindrà lloc del 26 al 30 de setembre, i englobarà exposicions, intervencions i concerts. L’espai contenidor de les propostes serà el Coliseu Balear.

Fuente: www.arabalears.cat

Volver arriba